Stanna

2016-11-02
12:48:00
 
Jag har precis läst ut en bok. Så jag tänkte recensera den, kul va? Boken heter "Stanna" och är skriven av Flora Wiström. Den handlar om Ester som bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med sin bästis Hanin. Hon jobbar på ett antikvariat och en dag kommer Elis in där. Året därefter kommer att bli Esters hemskaste och vackraste år någonsin. Hon kastas mellan nyförälskelse och grov ångest. Flora säger själv att det är en bok om den livsavgörande kärleken, den som ställer krav. Men också en hyllning till systerskapet. 
 
 
När jag läser en bok brukar jag vika hundöron när jag tycker att en sida, en mening eller så är extra fin och bra. Kolla va många hundöron denna fick. Älskar alla karaktärer i boken, de är så olika men så lika på något sätt. Ester verkar vara världens snällaste och mysigaste, Eli verkar vara jätteomtänksam och fin. Lotta, en gammal människa med mycket erfarenheter som en vill prata med i flera timmar. Bäst av allt är Hanin, hon är så cool och jag vill vara hennes kompis. Läs boken, så kommer ni förstå vad jag menar. 
 
 
Jag brukar också stryka under vissa rader som jag gillar. Till exempel dessa. Bästa av alla: "Jag som hade en svag förhoppning om att snubbiga snubbar var en utdöende art i Stockholm". Haha, I wish. 
 
Läs denna bok. Tipsar er verkligen om att göra det<3. Den är fin och BRA. Pössss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: