Det som gör mig glad just nu

2014-09-15
20:16:00
-Av att lyssna på bra musik som man känner igen sig i, le för sig själv, få lyckopirr och kanske gråta lite. Att bara känna. Det är glädje. 
 
-Tända doftljus som ger en mysig känsla i hela rummet
 
-Läsa citat av Nalle Puh och bli helt varm i kroppen och le stort av att en liten björn är smartare än människor haha.. 
-Av att gå mysiga promenader, antingen själv eller med någon.
 
-Av att njuta av de stunderna då jag faktiskt mår som bäst. Ta in alla dofter, lyssna extra på alla ord och sedan minnas det när saker känns ovanligt tungt.
 
-Av att läsa om lite äldre par som varit tillsamans i över 40 år men fortfarande ser helt nykära ut. Det gör mig helt varm i hjärtat. Äkta kärlek finns överallt och jag tror att när man hittar den rätte är man nykär varje dag och vill göra allt med den personen. 
-Av alla roliga program som går just nu. T.ex Paradise Hotel, Idol, Hela sverige bakar osv. Det är ju denhär årstiden alla bra program går.
 
-Av att skriva. Skriva ner alla tankar, skriva långa berättelser om påhittade personer, skriva om ens dag, skriva blogginlägg. Skriva. 
 
-Av att hela tiden ha helgen att se fram emot, att vara ledig, vakna på morgonen och ha en hel dag framför sig. Underbart.
 
Tycker att ni också borde skriva ihop en lista eller ett blogginlägg med saker som gör er glada just nu, det behöver inte vara stora saker. Kan vara småsaker, för det är just de små tingen som gör livet lite roligare. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Christina Andersson

Det som verkligen gör mig glad just nu är att läsa dina kloka och fina rader här!
Mormor

2014-09-15 @ 23:10:34
Postat av: tekniskt sätt

Fast det Nalle Phu säger har ju en människa skrivit i ett manus som han ska säga i den animerade filmen.. så det är inte en liten björn som säger det. Det är en människa xD

Svar: Det är jag fullt medveten om.. haha
Tora

2014-09-17 @ 08:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: