Filmtips: Kyss mig

2017-05-17
18:49:19
 
Idag har jag varit hemma från skolan, jag har sovit, duschat, pluggat, ätit, kollat på Gilmore Girls och kollat på film. Jag kollar inte på film så ofta då jag har rätt svårt att koncentrera mig på en och samma sak så länge. Idag var jag dock på filmhumör och det är det jag tänkte skriva lite om idag, den filmen jag såg. 
 
 
Jag kollade runt lite på Netflix, sökte på internet och sådant för att hitta en bra film. Till slut blev det denna. Kyss mig heter den, och handlar om Mia, en kvinna som bor i Stockholm, är gift med en man vid namn Tim som hon inom snar framtid ska gifta sig med. 
 
 
Mias pappa fyller år och har födelsedagsfest, Mia och Tim åker dit för att fira Mias pappa men också berätta för alla att de är förlovade. 
 
 
Där träffar Mia hennes pappas flickväns dotter, Frida. 
 
 
Frida och Mia klickar och de blir snabbt förälskade i varandra. 
 
 
Sedan handlar filmen om deras hemliga kärlek, om hur de försöker dölja den så länge det går och hur folk runtomkring reagerar när de till slut upptäcker hur det ligger till. Hur ska föräldrarna reagera när deras barn plötsligt är kära i varandra? Och hur ska Frida och Mias partners ta det, att de är otrogna? 
 
 
Det är en bra och fin film. Den är inte det bästa jag sett, men jag gillar den och tycker att ni borde se den om ni har tid över någon gång. 
 
 
Puss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: