Håkan i regnet som aldrig slutar

2017-06-12
12:01:54
 
I fredags skrev jag ett matteprov, kuggade, men blev inte allt för ledsen över det för efteråt åkte jag till Stadion med med några kompisar för att köa till Håkan. Vi kom fram dit vid 11 på fredagen, åt chips, godis, lyssnade på Håkan, spelade kort och sådant. Det är påfrestande att göra sådant, jag bröt ihop vid ett tillfälle för jag är en skör individ som lätt blir ledsen, det är viktigt att berätta om att saker som verkar så fina utifrån inte alltid känns så inuti. Men jag blev tröstad, köpte kaffe, kikade in på Håkans fredagskonseet och det gick över. 
 
 
Vi sov där från fredagen till lördagen, jag sov i ungefär två timmar tror jag, det var kallt men gick bra ändå. 
 
 
Sedan köade vi hela lördagen, det var perfekt väder, varmt ibland och svala vindar, vi hade nummer 10-14 och var peppade. 
 
 
Konserten var så jäkla fin, det finns liksom inte ord. Ni vet hur jag känner för Håkan och att uppleva de känslorna gånger tusen i ett publikhav jättenära Håkan är så jävla fint. SÅ fint. Erik Lundin var förband och gästade även i några låtar, Silvana gästade, Veronica Maggio gästade och First Aid Kit gästade, så bra, viktiga, fina och duktiga personer. Efter ungefär tre låtar började det spöregna, åska och blixtra så vi la ner våra telefoner i plast och förvarade de så att de inte skulle bli mer blöta= inte så mycket fotande och filmande. Jag är så glad över att det regnade, det blev en mycket mäktigare känsla och det var kul och fint liksom. Rullande Åska trots allt<3 Håkan, du är allt. Vi ses i Malmö och Göteborg i Juli. 

Kommentarer
Postat av: fasligtsja.blogg.se

Jag missade den konceren helt =( Men det låter magiskt.

2017-06-13 @ 21:41:22 - http://fasligtsja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: