Det är sommar och det känns konstigt men fint

2017-06-14
11:02:00
Det är sommarlov, hörni. Jag har alltid en så kostig känsla i kroppen när jag precis har fått sommarlov, som att "jaha, vad gör en nu i tio veckor?", det är så mycket tid och jag blir stressad (haha, kan aldrig koppla av). Att jag redan har gått ut ettan är helt sjukt, jag låg i min säng igår kväll, läste en bok, men stannade upp och bara tänkte. För ett år sedan var jag jättenervös inför att få reda på vilken skola jag skulle komma in på, sedan började jag i Augusti, hittade min klick och nu har det gått ett år. Det är SÅ konstigt, tiden har verkligen bara sprungit iväg. Jag har mått både väldigt dåligt och väldigt bra, djup ångest som vissa dagar har gjort så ont och glädje som den också har känts så mycket att den har gjort ont ibland den med. 
Nu är det sommarlov, och jag ska hitta på lite grejer, stora som små. Tänkte rada upp lite saker som jag vet att jag ska göra och som jag vill göra. Vi kör! 
 
- Se Håkan två gånger, det här gör mig så glad, att ha en Håkan-konsert att se fram emot är den finaste av känslor, och nu har jag liksom två. 
 
- Tälta på en kulle med kompisar, vi kom på det här spontant igår och jag skrattar när jag tänker på det. Blir nog intressant. 
 
 
- Vara på landet, vad är en sommar utan lite Skåne? Jag vet inte. Där ska jag vara ett tag. 
 
- Åka till Göteborg, en gång med Angelika och en gång för att se Håkan, som jag redan har nämnt. Älskade stad. 
 
- Åka till Köpenhamn med mina kompisar, vi ska gå på Pride och det blir nog jättekul. 
 
 
- Skriva jättemycket. Jag ska skriva brev, skriva i min dagbok, skriva på dokument som aldrig blir något, eller ibland blir det, skriva på blogginlägg. Skriva. 
 
- Läsa jättemycket. 
 
- Måla. 
 
 
- Ha sleepovers och äta massor av godis, kolla på film och prata. 
 
- Gå kvällspromenader. Sommarkvällar<3. 
 
- Ta det lugnt. Vila, har hört att tvåan är den värsta årskursen i gymnasiet så det är nog bra att vila upp sig innan det :). 
 
Och mycket mer. Vad ska ni göra?
Kom ihåg att sommaren inte är ett tillfälle på året då en måste hitta på massor av roliga saker, en måste inte fylla alla dagar med meningsfulla grejer, det är minst lika okej att ligga inne i sängen en vecka i sträck. Ville bara säga det, för det sätts så höga krav på sommaren. Jag kommer ha många lata dagar då jag inte gör något vettigt. Försök släppa kraven lite. Puss och kram!<3 
 
Bilder från Tumblr. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: