fredag lördag och söndag

2017-02-19
17:04:06
Hej. Hur har er helg varit? Jag har haft en fin helg faktiskt, tänkte visa er lite. 
 
 
Fredag: Jag slutade jättetidigt, redan vid tio-tiden. Så efter skolan åkte jag hem till mormor. Vi åt lunch, pratade och gick sedan till Waldemarsudde och kollade på en konstutställning. Det var så fint väder och en påminns verkligen om hur otroligt vackert Stockholm är, efter alla dessa mörka gråa månader. Åt middag hos mormor också, älskar att umgås med min mormor. 
 
 
Lördag: På dagen gjorde jag ingenting mer än att plugga och gå omkring med ett himla ångestmoln i magen. Men det släppte framåt kvällen när jag umgicks med några kompisar, åt middag och hade det mysigt. Jättetrevligt! 
 
 
Söndag: Idag har varit en typisk söndag. Jag sov hos en kompis i natt men kom hem rätt tidigt imorse. Jag har inte gjort så mycket förutom att plugga, duscha och dega typ. Nu ska jag lägga en ansiktsmask och smörja in kroppen (söndagar<333) och ikväll ska jag äta pasta carbonara till middag, tagg. 
 
Imorgon är det måndag och sista veckan innan sportlov och innan jag åker iväg på en liten resa till ett varmare ställe. Känns fint. Hoppas att ni mår bra. Puss<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack det samma, fina. Tora!
Så glad att jag fick "leka" med dig i fredags.
Mormor

2017-02-19 @ 21:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: