sovmorgon den femte april

2017-04-05
10:02:00
 
Jag har sovmorgon idag. Ställde mitt larm på nio men vaknade av mig själv redan vi åtta-tiden, inte van vid att sova länge. Idag vaknade jag med väldigt lindrig morgonångest, det är annars en av de sakerna med min ångest som förstör min varag mest. All den ångesten jag brukar ha på morgonen, men idag var den mycket mildare än vanligt och det är jag tacksam över. Jag gick upp efter ett tag, efter att ha legat i sängen och dra mig i ungefär en halvtimme (sådan lyx att kunna göra det på en vardag). Lyx att vakna av sig själv också. 
 
 
Jag hällde upp en kopp kaffe som jag fortfarande inte har druckit upp, och gjorde en smoothie. Nu har jag sminkat mig, klätt på mig och ska plugga lite matte tänkte jag. Klul sak att göra på sin sovmorgon, nej, men har matteprov imorgon och jag känner att jag måste kolla igenom det lite mer. 
 
 
Hoppas att ni mår i alla fall helt ok, eller asbra. Om så inte är fallet så hoppas jag att er dag går snabbt och att ni tar en lång varm dusch ikväll. Puss! 

Kommentarer
Postat av: norrbotten emma

Skönt med sovmorgon, hade också de idag och ledig

ha en bra dag

Svar: skönt med sovmorgon och ledighet<3 puss
Tora

2017-04-05 @ 14:39:27 - http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Mirjam Therese

Jag måste bara säga att jag tycker att avslutet på det här inlägget var så himla fint! En så fin grej att önska någon en lång varm dusch liksom! <3 Jag hoppas att matteprovet går bra för dig imorgon men det gör det säkert!

Svar: åh puss<3
Tora

2017-04-05 @ 21:09:25 - http://mirjamtherese.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: