sju minuter

2017-04-25
22:03:43
 
21:54 Skriver, raderar, skriver igen men det blir liksom inget bra. 
21:55 Skriver lite till. Hur ska jag kunna veta vad jag ska skriva när jag inte ens vet vad jag själv känner? Jag vet bara att det är kväll, klockan är snart 10 och jag måste sova för annars är jag ingen rolig människa imorgon. 
21:56 Tiden går både så långsamt och så snabbt när en observerar varje ny minut. På tal om tid så tänker jag mycket på det. Just tid, det är ett så konstigt fenomen. Att det finns veckodagar och vi anpassar oss så mycket efter tisdag, lördag, söndag, torsdag och allt vad det är. I princip alla vet liksom vad klockan är och vilken dag det är och hur långt en timme kan kännas. 
21:57 Oj, klockan slog om. Imorgon har jag nationellt prov i svenska. 
21:58 Redan ännu en minut som har passerat. Hjälp. Var var jag? Juste, Svenska imorgon. Det går nog bra. vem orkar ens bry sig och bygga upp nervositet inför sådana grejer? Det är också en konstig sak som vi människor har kommit på, skolan, prov, kunskap, mäta sina kunskaper. Liksom va? Knäppt ju. 
21:59 Det här är en ganska konstig inläggside, men det är lite kul. Jag blir dock lite stressad över att jag måste hinna skriva något vettigt på varje minut, vilket inte går så bra på just detta klockslag. 
22:00 Jag måste sova, älskar att sova. Godnatt kära ni! Juste, för er som inte ska sova nu så sänds det ett program om Henrik Bergren på Svt i detta nu. Kanske kommer kolla på det istället för att sova.. Vem vet? 
Puss på er, vi hörs imorgon. 

Kommentarer
Postat av: Bokstund

Vilken kul blogginläggsidé!

2017-04-26 @ 19:03:53 - http://bokstund.wordpress.com
Postat av: Anonym

Kul idé!
Sov gott!
Lycka till i morgon!
mormor

2017-04-26 @ 22:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: