Mitt mående just nu och saker som gör mig glad

2017-04-29
15:55:27
"Hej, hur mår du?" 
Finns det ens någon fråga som är svårare att svara på? 
"Jag mår bra" har blivit som ett autosvar på frågor i stil med den. 
Jag vet inte vad jag ska svara när folk ställer den frågan till mig, för jag vet knappt själv hur jag mår, jag är inne i en sådan period just nu. När jag ibland ligger på badrumsgolvet och gråter ut all förtvivlan medan jag andra dagar eller andra stunder skrattar magen ur mig och är glad. Igår satt jag i skolan och var ledsen, kollade rakt in i väggen och kände mig tom, för att efter några sekunder le jättestort och skratta hysteriskt åt någonting som någon av mina kompisar sa. Det är väl ganska målande för hur jag mår just nu, eller nästan alltid helt ärligt. Väldigt upp och ner, och ibland hamnar jag i dåliga mönster medan jag i andra stunder är i gladare perioder. När jag är ledsen har jag svårt att se det fina i saker, jag fastnar lätt i det som gör ont liksom, vilket är helt okej, men jag måste nog försöka se positivt på saker samtidigt, för ibland fungerar det. Vad ska annars hålla mig uppe? Så nu ska jag rada upp några saker som gör mig glad i nuläget. 
 
 
- Snart börjar konsertsommaren, alltså fattar ni ens vad fint? Om bara en vecka ska jag se Hov1, sedan är det Thomas Stenström, Henrik Berggren, Veronica Maggio, Håkan fkn Hellström och allt vad det är. Galet taggad. Behöver det. 
 
- Alla fina människor som jag har runt omkring mig. Mina vänner, familj, internetmänniskor och alla andra som bara är så jäkla fina och bryr sig. Kramar om mig, köper godis till mig, pratar med mig i telefon i timmar, skrattar med mig, gråter med mig, håller mig uppe och får mig att fortsätta. Jag älskar alla er så groteskt mycket och är ledsen över att jag inte alltid är så bra på att visa det. Men ni vet nog vilka ni är och jag är så tacksam. Det är när en mår dåligt som en verkligen inser vilka runt om en som faktiskt bryr sig, på riktigt. Det är fint. 
 
 
- Jag ska träffa Meja snart och det är tydligen kulturnatt här (hade ingen aning) så jag ska vara med henne och hon gör mig glad. 
 
- Alla artiserter som släpper nytt och musik överlag. Hur skulle jag klara mig utan musik? Skulle nog inte göra det. Hur ska en ens kunna tacka musiken? 
 
 
- Jag läser mycket, varje morgon på tunnelbanan och på eftermiddagarna också, om jag inte är för trött. Det är en fin grej. 
 
- Jag fick e på ett matteprov i veckan, behöver inte göra omprov!! Första gången det händer i gymnasiet och även fast det var på gränsen så är jag glad. Jag är stolt och det har jag all rätt till att vara. 
 
 
- Barnen i huset mittemot vårt som precis utanför mitt fönster står och målar på ett staket. Gullia :')
 
- Kaffe. 
 
 
Kram kram från er alldeles egna ekorre! Pussa och krama på varandra och bjud varandra på kaffe, vi alla är ju ändå människor med en skörhet. Det är viktigt att vi värnar om varandra och visar att vi bryr oss. PUSS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: