klubbland, i huvudet på Håkan Hellström

2017-04-20
22:04:34
För några veckor sedan blev jag en av vinnarna för att få en förhandsvisning av Håkan Hellströms utställning på Liseberg, Klubbland. Jag tog med mig Meja som min +1. Häng med på hur vi hade det vetja! 
 
 
Vi åkte från Stockholm vid 11 och kom fram till Göteborg vid tre. 
 
 
Väl framme gick vi runt lite och satt länge på ett café och typ samlade oss, vilade upp oss lite (ja vi hade åkt tåg hela dagen och behövde vila upp oss, haha). Meja var väldigt busy i telefonsamtal som ni ser. 
 
 
Framme på Klubbland. 
 
 
Varken jag eller Meja visste vad vi skulle förvänta oss av Klubbland, vi hade verkligen ingen aning. Men jag blev positivt överraskad. Jag tycker att det var så fint gjort, jättemysigt verkligen. Som en utställning med olika rum, massor av bilder på Håkan, från att han var liten tills nu, hans scenkläder, gitarrer, gamla anteckningar, spel om Håkan, Karaoke, ett rum med en video från Ullevi över hela rummet och så vidare. Gå dit om ni får möjlighet!! Tips. 
 
 
Jag blev känslosam där inne, jag kände verkligen hur känslorna höll på att vicka över en del gånger. Jag känner verkligen mycket för Håkans musik, tycker om den gubben något otroligt. Han har hjälpt mig så mycket genom min ångest och så vidare och jag blir verkligen berörd av honom. Det går inte ens att förklara så jag ska inte ens försöka. 
 
 
Vi sa hejdå till Klubbland, hejdå till Göteborg, jag tänkte att någon gång ska jag bo här och sedan köpte vi Sushi och åkte hem till Stockholm igen. 
Tack Woah dad, tack Håkan, tack. Det var fint! 

Kommentarer
Postat av: thea

åh, blir lite avundsjuk nu faktiskt, såg väldigt spännande ut! hoppas jag får möjlighet att åka de 120 milen till GBG i sommar, de har ju dessutom en hel hög med nya spännande karuseller jag skulle vilja prova, hehe!

2017-04-24 @ 16:36:59 - http://vasterdrottningen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: