Fem saker ni (troligtvis) inte visste om mig

2017-04-23
15:31:00
 
- Jag har planeringsmani, måste planera allt in i minsta detalj för annars blir jag stressad. Känner att jag borde jobba bort det. För det förstör bara och gör mig mer orolig liksom. 
 
- Jag har fobi mot fötter, tycker att det är så obehagligt och äckligt med fötter, blä. 
 
- Jag har en del tvångstankar, ganska många faktiskt. Det finns mycket saker som jag bara måste göra för att jag annars får ångest och tänker att massor av saker kommer hända. Två exempel är att jag aldrig vill gå på A-brunnar och att jag alltid klappar på flygplanet innan jag flyger. 
 
-Jag har svårt att fullfölja saker för att jag är rädd för att misslyckas, eller jag tänker liksom att "varför skulle jag klara det här?". Det kan vara allt från att måla, då målar jag sällan klart för att jag tänker att jag inte kommer bli helt nöjd, till att söka ett jobb, jag kan sitta och tänka på ett extrajobb som jag kanske borde söka men tänker att jag nog inte skulle passa med det ändå. Jättedålig egenskap. Det begränsar mig. 
 
-Jag tror nästan alltid det bästa om människor och försöker att inte döma en människa innan jag har lärt känna den, det känns så onödigt att höra massor av rykten och sedan ha en bild av en människa som kanske är helt fel. För jag tänker att om jag skulle hålla på så kan jag inte heller bli ledsen om andra människor har skeva bilder av mig på grund av saker de hört. Det känns bara dumt, en kan inte veta hur en människa faktiskt är om en inte har pratat med den och känner den. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint att få veta mer om hur du tänker.
Men "det som är botten i dig är botten också i andra"
Gunnar Ekelöf "Jag tror på den ensamma människan"
kort dikt, läs den!
Och tro mer på din förmåga, det gör jag.
mormor

2017-04-24 @ 10:20:47
Postat av: Ellen

Sök jobben Tora! Du klarar det! <33333

Svar: du är bäst Ellen<3
Tora

2017-04-24 @ 16:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: