Vykort från sommaren som var, och lite tankar

2016-09-15
15:30:00
 
Här ovanför ser ni några fina stunder från i somras. 
Nu har jag gått i gymnasiet i ungefär tre veckor, på onsdag är det en månad tror jag. JESUS vad snabbt tiden går. Jag trivs, det känns bra. Skolan känns bra, klassen är toppen och det är bra helt enkelt. Jag har blivit lite stressad angående själva skolarbetet, det är väl det enda negativa. Men jag var ju beredd på det så det funkar bra ändå. Utöver det så är jag lite mosig just nu, jag har haft ganska mycket ångest ett tag och det suger ju. Jag tycker att det är jätteläskligt att sitta och skiva det här, då jag har ganska svårt för att vara öppen med det jag känner, jag håller det gärna inom mig. Men samtidigt vill jag bli bättre på att vara öppen med hur jag mår då det inte är en självklarhet att alltid må bra. Våra psyken förtjänar att bli behandlade precis som det fysiska. Är det något som är fel så ska det tas på allvar och det ska inte behöva vara så himla tabubelagt. 
Jag försöker omringa mig med människor som bryr sig om mig och som jag tycker om, försöker att ta det lugnt. Med allt. Tänka att betyg och prestation inte är allt, att det är okej att ha lite fettigt hår en dag i skolan. En hinner inte alltid tvätta håret. Det är okej att stanna hemma från skolan vissa dagar, det är okej att skratta högt vid fel tillfällen och tänka att allt är jättebra för att timmen efter gråta på toaletten. Jag försöker bara ta dagarna som de kommer och inte tänka så mycket, även om det ofta är väldigt svårt. Jag vet inte vad det här är för inlägg, jag bara skriver, och tänker inte så mycket. Det blir väl ett helt vanligt gammalt blogginlägg med massa tankar bara. Känns skönt att skriva av sig ibland. 
PUSS på er. Hur mår ni?
Nu ska jag äta digestive-kex i sängen, haaade! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj, som de smular - kexen!
Bra att du är så ovanligt öppen med vad du känner.
Förstår inte riktigt vad ångest är. Olust och obehagskänslor? Men du tycks ju hantera känslorna så bra, vet att det blir bättre snart.
Och att kunna göra ett så fint bildreportage som det ovan visar ju att du har mycket glädje och tar vara på det fina i livet. Läxångesten släpper nog i o.m. att du pluggar så träget. Du är så klok, tycker jag

2016-09-15 @ 19:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: