Söndag

2016-09-18
21:53:00
 
Precis som jag skrev i blogginlägget imorse så har jag träffat Miranda idag, det var jättekul och trevligt. Vi fikade på Kaffebar som ligger på Hornsgatan, Södermalm i Stockholm. Vi åt varsin chokladboll och drack morotsjouice. Vill passa på att tipsa er om det stället, det var andra gången jag var där men det är ett väldigt fint och mysigt fika-ställe. När vi var klara där promenerade vi runt på söder, vi gick väldigt långt och pratade om många olika saker, fin grej. 
 
 
Vid tre-tiden sa jag hejdå till Miranda och mötte mamma på Åhlens. Då var jag så hungrig att jag knappt kunde tänka, så vi åt lite mat. Jag åt denna goda vegan-salladen och drack kaffe och mamma åt bulle och drack kaffe. Någon slags lunch/mellanmål/fika. Vi kollade runt lite och gick sedan vidare. 
 
 
Vi gick till Zita-biografen för att gå på bio. Där såg vi en film som heter Skörheten, den handlar om psykisk ohälsa och var så känslomässig men väldigt fin och bra. Den var allvarlig och handlade både om hur det kan vara att lida av ångest och liknande, men även hur det känns att vara anhörig till någon med mentala problem. Höll på att börja gråta flera gånger. Sevärd! Kolla förresten min mysiga rosa tröja, jag köpte den på H&M lite tidigare, innan bion. Den är så gosig. 
Det var allt för idag. Puss<333. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att läsa om din fina helg. Rosa tröja - är det något i luften? Jag tog fram min enda rosa, som jag inte haft på månader. Hade gärna sett filmen, som gick också här i kväll, men orkade inte köra iväg en gång till.

2016-09-18 @ 22:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: