Alla hjältar sänker huvudet någon gång

2016-09-05
20:23:00
Jag har haft så mycket ångest idag. Jag vaknade med den och den har hängt kvar i princip hela dagen. Jag har haft svårt att andas och känt en molande känsla i magen. Ibland är det så, helt utan faktisk anledning. Jag har ingen anledning till att vara ledsen eller känna mig nere, jag bara gör det ibland. Jag har haft en bra dag med endast två lektioner, som inte var så jobbiga eller ansträngande. Jag köpte godis efter skolan och dricker kaffe just nu. Men en har inte alltid en anledning till det en känner, det är inte alltid det finns en förklaring. Min ångest beror såklart lite på vad jag gör och vilka jag umgås med. Men inte alltid, inte idag.
Idag har jag varit ledsen och flera gånger känt att jag velat vända hem, lägga mig i sängen och gråta. Jag kände så igår också. Liksom helt tom och utan inspiration. När jag är helt beroende av Håkan Hellström och varma kramar, om jag ens ska klara mig igenom dagen.
 
Men nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik, kanske plugga lite, sova och hoppas på en bättre dag imorgon med bättre känslor. Hur mår ni och hur har er dag varit? Berätta. Skriv gärna några rader som kanske gör mig gladare. Puss. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kära lilla vän, så synd om dig när du känner så. Ibland kan det nog bero på något fysiskt, virus eller PMS t.ex. Annars är det nog bara att vänta och hoppas att det snart blir bättre, som du så klokt själv skriver. En stor varm kram till dig fina Tora.

2016-09-05 @ 23:43:59
Postat av: Maja

Fina Tora, du verkar himla klok! Får också sådana svängar ibland - en pissdag som bara är pissig för pissighetens skull. Men ibland kan en inte göra annat än att konstatera att det är så det är, och vänta ut det.
Det är okej att må dåligt ibland (och käka chokladbolssmet direkt ur bunken, som jag brukar göra).
Hoppas att resten av veckan svänger uppåt!
Kram

Svar: Fina bästa Maja! Du har så rätt i det du skriver och även om det känns pissigt som fan att ha dåliga dagar så är det väl något som de flesta har ibland, antar jag. Att äta chokladbollssmet direkt ur bunken låter helt fantastiskt, ska komma ihåg det tills nästa gång när jag har en dålig dag. Kram på dig!<3
Tora

2016-09-07 @ 23:07:49 - http://frontside.itgirls.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: