10 September i Visby

2016-09-10
23:14:40
Hej. Hur mår ni? Vad gör ni? Vad känner ni? Jag är i Visby, som ni vet. Jag mår bra, är mätt och trött av allt pluggande och prommenerande. Jag ska snart sova för att vakna upp imorgon och äta hotellfrukost, men tänkte säga hej till er först. 
 
 
Jag gillar verkligen Visby, trivs liksom bra här. Det är ingen nyhet, jag har varit här flera gånger förut och alltid blivit lika glad över hur fint allt är. Det är verkligen gulligt här, allt är gulligt. Allt från husväggar i fina färger, till blommor, till kläder, till dialekten, till djur och vädret. Jag äter päron pallade från träd och klappar katter på gatan. Mamma sa igår att det är lite som en sagovärld här, och det håller jag med om. Det ser ut och känns som en sagovärld. Jag vet att jag har en tendens till att romantisera saker lite väl mycket i min blogg (hehe..), men det känns verkligen såhär. Det känns verkligen fint och bra här. Jag gillar Visby, mycket. 
 
 
Idag var vi på ett café som heter Gula huset, ett väldigt fint och pittoreskt ställe där vi åt lunch och fikade. Jag åt en jättestor och god knäckemacka med ost och grönsaker och åt en kardemummabulle och drack kaffe. 
 
 
Kolla, gott<3. Jag fotar allt här. Min mobil har fått fullt minne av bilder flera gånger under dagen och var jag än går säger jag "ååååå vad fint". Så helt enkelt: Jag gillar detta ställe och om ni funderar på det eller någonsin får chansen att åka till Visby: gör det. Bara gör'tttt. Det var allt för idag. Vi hörs imorgon, pussssss. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stämmer verkligen ini din hyllning till Visby. Vet ingen finare stad.
Och extra fint var det ju att få va där med er alla kära - sagolikt helt enkelt!
Mormor

Svar: Kram mormor :)<3
Tora

2016-09-11 @ 22:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: