En ledig dag mitt i veckan

2016-01-27
14:34:03
 
Igår (idag också sådedå:)) var jag ledig, eller ledig och ledig.. jag hade utvecklingssamtalsdag och var alltså hemma större delar av dagen, föruom på morgonen när jag var på utvecklingssamtal. Jag vaknade runt sju idag och gick upp ungefär en kvart senare. 
 
 
Borsteliborsta håret. Jag ser inte alls trött och nyvaken ut, nejdå. Det här var precis innan vi gick iväg till utvecklinssamtalet i skolan. 
 
 
Hemma från skolan (samtalet gick bra) och jag var megahungrig så jag gjorde iordning lite att äta. Ni kan ju gissa vad det var jag gjorde :). 
 
 
 
Sedan pluggade jag lite. Har jättemycket inlämningsuppgifter att göra och prov att plugga inför så sådant måste också göras. 
 
 
Efter några timmars pluggande varvat med youtube-tittande och blogg-läsning åt jag lunch. Det fick bli en slags wrap med gräddfil, gurka, tomat, ruccola och ost. Jag slängde i lite det vi hade hemma. Åt likande idag, fast med halloumi i också. 
 
 
 
 
Sedan tände jag lite ljus och kollade på youtube ett tag. 
 
 
Hulda kom hem från skolan och grejade i köket. 
 
 
Sedan följde jag med Hanna på ett öppet hus på en gymnasieskola och fotade inget mer under dagen. Jag åt en jättegod paj till middag med broccoli och massa godsaker och på kvällen gjorde jag inte så mycket. En lugn dag och idag har varit lika lugn, om inte lugnare. Jag har bara sovit, pluggat, kollat på serier/ youtube och sådant. Så skönt. Men imorgon är det slut på ledigheten och tillbaka till skolan. PussPUUUS. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: