Fyra favoritbloggar

2014-06-29
19:17:35
Tänkte tipsa er om fyra grymma bloggar jag läser dagligen, so here we go.
 
Veronica- Denna bloggen började jag läsa för några månader sedan och jag fastnade verkligen första gången jag gick in på den. Veronica skriver om lite allt möjligt, goda recept, outfits osv. Hon verkar vara så himla snäll och klok också. Tycker verkligen ni borde ge den en chans, för ni kommer inte ångra er.
 
Alice Hedenstedt- Alice tar jättefina bilder, skriver välskrivna inlägg, är jättefin och verkar även väldigt rolig och snäll. En vardagsblogg som innehåller lite allt möjligt, ta en titt.  
 
Josefine- Josefines blogg är en färgstark blogg där hon delar med sig av jääättefina bilder, massa tips och annat intressant. Älskar hennes blogg, så läs den. 
 
Angelica Blick- De flesta av er vet nog redan vem Angelica Blick är men eftersom hennes blogg är en av de bästa som finns måste jag tipsa om den också hehe. Henns blogg är en modeblogg med ett och annat matinlägg och grymma bilder. Hon är också otroligt vacker, ni måtse besöka den. 

Kommentarer
Postat av: VERONICA - modeblogg

Men gud så glad jag blir! Så roligt att se, så fina ord! Du gjorde verkligen min dag! :) Tack tjejen! Massor med kramar på dig!!

2014-06-30 @ 07:20:56 - http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Norge
$ {CommentAuthorLinkIf} $ {} CommentDate pm. $ {CommentTime}
$ {CommentText}
Norge
Lägg till ny kommentar Norge
Namn:
URL:
Din kommentar: